domingo, 26 de diciembre de 2010

OPINIÓ SOBRE LES TIC


Les TIC són un recurs educatiu molt important a l’aula, ja que ens permet presentar els continguts i activitats d’una manera diferent a la tradicional y també realitzar altres activitats diferents a aquestes, que sense les noves tecnologies no es podrien realitzar.

D’altra banda, hem de tindre en compte que les TIC són un recurs que va evolucionant contínuament de forma vertiginosa, i per tant no podem quedar-nos enrere. Es a dir, hem de procurar estar contínuament en formació d’aquesta matèria.

També, cal dir que en l’àmbit educatiu de les TIC poden entrar tots els sectors culturals i econòmics, de manera que es pot enriquir a tots els alumnes amb les cultures i costums d’altres països. Per tant, si decidim utilitzar les TIC en aquest procés d’ensenyament-aprenentatge, haurem de considerar una sèrie d’aspectes com la metodologia, equips i red, funcions a cobrir, etc que són molt importants a tindre en compte per a un bon funcionament de les TIC dintre de l’escola.

En definitiva, les TIC són un recurs educatiu molt positiu per a l’aula, ja que fomenta l’aprenentatge dels alumnes d’una manera interactiva, i per tant, molt significativa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario